divendres, 27 d’abril del 2012

Després de tot un trimestre dedicats a la cuina, encetem una nova estapa com a científics! voleu veure el nostre primer experiment? Hem fet un volcà que treia lava, però no cremava! Primer hem enterrat una ampolla i hem fet una muntanya de terra. En una altra ampolla hi hem barrejat pintura vermella i vinagre. Hem posat dues cullerades de bicarbonat a l'ampolla enterrada, i quan hi hem posat el vinagre.... el nostre volcà ha entrat en erupció!


dimecres, 25 d’abril del 2012

JOCS AMB EL PARACAIGUDES

Continuant amb les nostres sessions mensuals de psicomotricitat experiencial, hem jugat amb el paracaigudes. Ens hem imaginat que era el mar i el vent, una casa o un llit, ens hi hem embolicat, l'hem travessat per sota, hem jugat amb els seus colors...., però sobretot hem compartit un bon moment amb els nostres companys/es.



divendres, 20 d’abril del 2012

L'ANIOL ÉS MECÀNIC

Aquest tercer trimestre comencem un cicle de conferències sobre els oficis dels pares i mares de la classe. Cada setmana vindrà el pare o la mare d'un nen o nena a explicar-nos la seva feina a través d'un mural que hauran elaborat conjuntament. Els primers han estat el Guiu i el seu pare que ens han explicat moltes coses sobre l'ofici de mecànic i han fet dos murals per ensenyar-nos totes les eines que es fan servir. De gran, al Guiu li agradaria ser mecànic i escalador.
Podeu veure algunes fotos de la conferència i d'alguns dibuixos que vam fer després.

dimarts, 3 d’abril del 2012

SAL DE COLORS

Hola famílies! Com ja sabeu, aquests dies podeu visitar una exposició a la biblioteca de Cardona on veureu alguns treballs plàstics que han realitzat els i les alumnes de l'escola. Nosaltres hem fet uns porta-espelmes amb sal de colors, us deixem algunes fotografies perquè veieu com ho hem fet.