divendres, 15 de febrer del 2013

SESSIÓ LLUMS PSICOMOTRICITAT

Aquesta setmana hem fet una sessió de psicomotrictat d'aquelles que ens agraden tant!!! quan l'Anna ens diu que hem de portar samarreta blanca, sabem que alguna cosa farem.... Hem ballat, saltat, caminat com micos,   hem jugat amb les llums, ens hem observat les samarretes... però sobretot, ens ho hem passat molt bé! Ens voleu veure?


dijous, 14 de febrer del 2013

FEM MANTEGA

Aquesta setmana hem fet mantega. Aprofitant que estem treballant aspectes relacionats amb el cos i l'alimentació, hem volgut veure l'origen d'un producte que tenim al nostre abast. Només hem necessitat una mica de nata per montar, una batedora, un colador, un drap i una mica de paciència! Voleu veure com ho hem fet?


divendres, 1 de febrer del 2013

FEM CERES DE COLORS

Seguint amb les nostres tardes d'experimentació i continuant amb el treball dels invents, aquesta setmana hem fet ceres de colors i formes ben divertides1
Primer de tot hem agafat trossos de cera petits, que ja no anaven bé per pintar. Després els hem fet més petits tallant-los amb un ganivet, tots els trossos els anàvem posant en un plat. Un cop hem tingut totes les ceres tallades, hem agafat les glaçoneres i les hem omplert amb trossos de cera, cadascú amb els colors que més li han agradat. Seguidament ho hem posat 6 minuts al microones, les ceres eren líquides! però no es podien tocar, perquè cremaven molt, l'Anna les ha tret a fora al pati perquè es refredessin una mica. Abans de marxar les hem anat a buscar, i tornaven a ser sòlides! Les hem tret de la glaçonera, i ...... sorpresa!
 Voleu veure com pinten les nostres ceres?