divendres, 20 de març del 2015

I AMB PERCUSSIÓ



Així doncs, podem tocar una cançó amb qualsevol instrument? 

ARA ELS DE CORDA

PODEM TOCAR UNA CANÇÓ AMB QUALSEVOL INSTRUMENT?

Aprofitant la visita a Musicant, ens hem fixat en els instruments que hi vam poder veure; com els fem sonar? quin és el seu so? com sonen els instruments grans/petits? de què estan fets?
Per apreciar les qualitats, hem partit d'una cançó molt coneguda: let it go de frozen. Ja s'acaba l'hivern, així que l'acomiadem musicalment!

Comencem pels de vent:

VISITA ALIRETS I MUSICANT

El passat dilluns dia 16 de març vam passar un dia molt entretingut a Cardona. A primera hora vam anar a visitar als més petits del proble: als nens i nenes de la llar d'infants, la majoria de nosaltres hi havíem anat quan érem petitons/es... 
Vam fer una activitat d'experimentació molt pràctica:  pa amb tomàquet per esmorzar!. Un cop preparat, vam menjar-nos-ho tots junts! Estava boníssim.
Moltes gràcies per l'acollida, l'activitat i l'esmorzar.
Ben esmorzats vam anar cap a Musicant, ens van convidar a assistir a una activitat molt divertida, un conte musicat. Ens va agradar molt la història del Marc i els seus protagonistes: els instruments. 
Per acabar vam anar una estona al parc, a gaudir del solet i dels companys/es. 

dimecres, 11 de març del 2015

ROSA: ORUGA GOLAFRE

Aquest és el conte que ha escollit la Rosa per explicar als/les seus/seves companys/es. Tot comença una nit amb un ou petit sobre una fulla. D'aquest ouet en sortirà la nostra protagonista, una orugueta amb una gana... que s'ho menjaria tot!!! voleu veure què li passa després de tant menjar? La Rosa us ho explicarà!

divendres, 6 de març del 2015

MARTINA: L'OU DE L'ERIÇÓ.

Aquest és el conte que ha escollit la Martina per explicar als/les seus/seves companys/es. Aquesta és la història d'un eriçó que amb paciència i il·lusió, veu com el seu ou s'obra i apareix allò que porta tants dies esperant... Perquè a vegades els impossibles es fan possibles i la il·lusió fa realitat els somnis...

dimarts, 3 de març del 2015

ALAN: HANSEL I GRETEL.

Aquest és el conte que ha escollit l'Alan per explicar als seus/seves companys/es. Molts ja coneixíem les aventures d'aquests germans, com era la caseta de la bruixa, i què volia fer la bruixa amb els dos nens. Ens ha agradat molt com ha explicat el conte l'Alan!