dijous, 30 d’abril del 2015

BIEL: LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Aquest és el conte que ha escollit el Biel per explicar als seus companys/es. Un conte molt adient per l'època de l'any. Més o menys tots coneixem aquesta llegenda, i què els hi passa als seus protagonistes, voleu veure com ens ho ha explicat el Biel? 

dimecres, 29 d’abril del 2015

MARIA: TON I GUILDA

La Maria ha escollit  aquest conte per explicar-nos a tots i totes. Ja en coneixíem la història, ja que fa uns dies ens el va explicar un company. Però dels contes tradicionals en podem trobar més d'una versió, i la que ha escollit la Maria era una mica diferent. Ens ha agradat molt com l'ha explicat, voleu escoltar-la? 


IRENE: L'ANNA APRÈN A ANAR AMB BICICLETA

Aquest és el conte que la Irene ha escollit per explicar als seus/seves companys/es. L'aventura d'aprendre a anar amb bicicleta, els primers moments d'anar sense rodetes, els balanceigs per manca d'equilibri, algun que altre cop... L'Anna sap que per anar en bici cal anar ben protegit, el primer que es posa és el seu casc. Finalment, tota la família gaudeix d'un passeig en bicicleta. Voleu escoltar el conte? 


AQUEST ANY HI PARTICIPEM!


diumenge, 19 d’abril del 2015

GRAFOMOTRICITAT: DRACS DE SANT JORDI

Mireu quins dracs més ferotges!! Aquesta ha estat l'activitat de grafomotricitat d'aquesta setmana: ens hem convertit en dracs i hem dibuixat i decorat la nostra flama.
Amb els nostres dracs aprofitem per desitjar-vos una bona diada!


divendres, 3 d’abril del 2015

LECTROESCRIPTURA AMB TAMPONS

Hem fet una activitat de lectoescriptura "al gust" de cadascú. He portat a l'escola tampons de temàtiques ben diverses: cavallers, animals, princeses, dracs... Cadascú ha estampat les figures que més li han agradat i posteriorement n'hem escrit el seu nom o alguna característica. 
També hem fet composicions lliures, hi han hagut composicions per a tots els gustos, però les princeses han tingut una demanda especial! al final també ha aparegut algun drac despistat entre tanta princesa...


GRAFOMOTRICITAT GEOMÈTRICA

En una sessió de grafomotricitat vam aprofitar per practicar el traç a partir de 3 figures geomètriques: un cercle, un quadrat i un triangle, voleu veure quines senefes més "geomètriques" ens han sortit?


A L'HORA D'ESCRIURE...

Les nenes de P4 ajuden als més petits de P3. A cada "mestra" de P4 li hem assignat el seu "alumne" de P3, les grans anaven escrivint la paraula lletra a lletra, els de P3 les anaven resseguint.