dimarts, 5 de març del 2013

EXPERIMENTACIÓ AMB LLEGUMS

Abans de saber amb què experimentaríem, l'Anna ens va posar alguna cosa dins uns globus. Amb el so, el pes, la olor... vam haver d'endevinar què hi havia a dins. Les mongetes i els cigrons no ens van  costar, però les llenties... vam estar una bona estona pensant què més hi havia! També ens vam fer massatges a les mans amb el moviment de les llavors dins el globus!
Després  vam fer experimentació lliurement: amb pots, culleres, tubs, embuts, "rulos"... ens vam adonar que hi havia tubs que s'encallaven, també vam omplir i reomplir pots, agafar petites i grans quantitats... No només vam jugar amb les llegums, també es van improvitzar trompetes amb tubs i embuts, flautes amb algun tub... 
L'Anna ens va dir si volíem fer un globus "sorpresa" per casa, tots els que vam voler vam posar llegums a dins, quina feinada!!! quin treball de motricitat fina que vam fer! 
Un cop fets els globus vam jugar una estoneta, i a l'hora de sortir... a veure si els pares i les mares saben què hi ha dins els globus?!