divendres, 24 de maig del 2013

EL NOSTRE PLANTER D'AULA

Aquesta setmana hem fet una activitat de la que en veurem els resultats d'aquí a uns dies....  Aprofitant que per fi ha sortit el sol i ja fa dies que va arribar la primavera, hem fet el nostre planter. Primer l'Anna ens ha preparat les "torretes autosuficients". A la part superior hi hem posat terra, després hem triat una llavor per plantar, hem aprofitat els llegums de l'experimentació de fa unes setmanes, hem tapat amb més terra les llavors, i finalment hem posat aigua a la part inferior. Per saber de qui és cada torreta hi hem escrit el nom, també hem anotat el nom del llegum plantat, així podrem veure què passa amb les germinacions en funció de la llavor plantada.
Avui (dos dies després) les llenties ja començaven a donar senyals de vida, a veure que passa durant el cap de setmana....
Per altra banda, a les nostres safates d'experimentació hi hem plantat gespa. L'Anna ens ha deixat una estona  lliure per observar, tocar, xafar... i hem vist que a la terra també hi ha vida!!! hem trobat cucs, estisoretes, escarbats... Ara hem d'esperar a veure què passa amb les llavors de la gespa... ja us anirem informant!